Stukadoorsbedrijf Opheij

Stukadoorsbedrijf Opheij

Stukadoorsbedrijf Opheij, uit het Brabantse Lieshout, is uw specialist in plafond- en wandafwerking. Met een ruime ervaring van meer dan 20 jaar zijn wij zowel binnen als buiten van alle markten thuis. Stukadoorsbedrijf Opheij biedt u alle vormen van stucwerk, zoals glad pleisterwerk, sierpleister en buiten stucwerk. Modern of klassiek het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Deskundig advies

Stukadoorsbedrijf Opheij geeft u een gedegen advies en zal u graag informeren over de diverse stucwerk mogelijkheden voor zowel binnen als buiten. Samen met u bekijken wij op locatie uw stucwerk-wensen en adviseren u over de mogelijkheden met betrekking tot materialen, kosten en planning.

Vaste prijsafspraak

In een duidelijke overzichtelijke offerte worden alle aspecten van uw stucwerk-opdracht vast gelegd en maken we met u een vaste prijsafspraak. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Één vast aanspreekpunt

Bij Stukadoorsbedrijf Opheij heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Hij is altijd op de hoogte van de voortgang van uw stucwerk-opdracht. Met al uw vragen kunt u bij hem terecht.

Een klein team van vakmensen

Stukadoorsbedrijf Opheij werkt met een klein vast team van vakbekwame stukadoors. Zij staan garant voor een hoge kwaliteit en geven uw interieur en exterieur de uitstraling die u wenst.

Een verzorgde oplevering

De stukadoors van Stukadoorsbedrijf Opheij werken professioneel en leveren het stucwerk verzorgd op. Tijdens het werk zullen vloeren en eventuele aangrenzende muren door ons worden afgedekt, zodat de omgeving niet beschadigd zal worden.
Algemene voorwaarden
Design | AVM Visuele Communicatie